Måndag
– Tagliatelle med krämig kasslergratäng, kokt broccoli
– Stekt strömming med hemlagat potatismos, gröna ärtor & lingonsylt
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

Tisdag
– Stekt isterband med dillstuvad potatis, smörslungade morötter, rödbetor & senap
– Krämig kycklinggratäng med mangochutney & sambal oelek, ris & grönsaker
– Skaldjurssallad

Onsdag
– Högrevsgryta med sidfläsk och kantareller, potatisstomp, kokta grönsaker & färsk inlagd gurka
– Paella med kyckling & skaldjur, kall örtsås
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Wallenbergare med hemlagat potatismos, sås & gröna ärtor, lingonsylt
– Spenatsoppa med ägghalvor & prinskorv, hembakt bröd
– Ost- & skinksallad med mimosa

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med bearnaisesås, bacon- & purjolöksstekt potatis & haricots verts, hembakt äppelpaj med vaniljsås
– Tonfisksallad