Måndag
– Nötfärsrullad med soltorkade tomater och fetaost, stekt potatis, sås & grönsaker
– Pasta carbonara (rå äggula separat)
– Caesarsallad med räkor

Tisdag
– Räkbakad sejfilé med vitvinssås, kokt potatis & grönsaker
– Nudelwok med kyckling och grönsaker, soja- / chilisås
– Pastasallad med skinka

Onsdag
– Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
– BBQ-kassler med hemlagat potatismos, blue cheese-sås & grönsaker
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

Torsdag
– Schnitzel med klassiska tillbehör, stekt potatis, sås & gröna ärtor
– Krämig laxsoppa med hembakt bröd
– Tonfisksallad

Fredag
– Fredagslyx: Ostfylld kycklingfilé med rödvinssås, potatisgratäng och haricots verts, jordgubbspannacotta
– Grekisk sallad med fetaost & oliver