Måndag
– Hemlagad kålpudding gjord på sommarkål, gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
– Kyckling Tikka Masala med ris, grönsaker och raita
– Pastasallad med salami

Tisdag
– Isterband med dillstuvad potatis och smörslungade morötter
– Salsa verde-bakad sejfilé med kokt potatis, chili-/saffran-creme & grönsaker
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

Onsdag
– Slottsstek med kokt potatis, sås och grönsaker, gelé & färsk inlagd gurka
– Tagliatelle med kyckling i krämig grönpepparsås, kokt broccoli
– Tacosallad

Torsdag
– Viltfärsbiff (hjort/nöt) med svampsås, hemlagat potatismos, grönsaker & lingonsylt
– Tomatsoppa med hembakt pizzabulle
– Skaldjurssallad

Fredag
– Fredagslyx: Grilltallrik med fläskfilé, kycklingfilé, karré & chorizo, stekt potatis, chilistekt majs, BBQ-sås & aioli, Rabarberkräm med gräddmjölk
– Sallad med grillad kyckling & coleslaw