Måndag
– Mozzarellafylld falukorv med ajvar, hemlagat potatismos, grönsaker och kall örtsås
– Tagliatelle med kyckling i italienska delikatesser
– Räksallad

Tisdag
– Bruna bönor med stekt fläsk och stekt potatis
– Flygande Jakob med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Helstekt fläskkarré med lök, chili & honung, stekt potatis, sås & grönsaker
– Havets wallenbergare med örtagårdssås, kokt potatis & grönsaker
– Tacosallad

Torsdag
– Jägarbiff med svampsås, hemlagat potatismos & grönsaker, lingonsylt
– Kycklingsoppa med curry & äpplen, hembakt bröd
– Grekisk sallad med fetaost & oliver

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med bourbonsås, stekt potatis och haricots verts, Vaniljpannacotta med bärkompott
– Tonfisksallad