Måndag
– Kyckling i viltsås, stekt potatis och grönsaker, gelé
– Pasta carbonara (rå äggula separat)
– Räksallad

Tisdag
– Flygande Jakob med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Hemlagat rotmos med rimmad bog, senap
– Pastasallad med fetaost

Onsdag
– Dansk hackebiff med pilsnersky, stekt potatis & grönsaker, lingonsylt
– Räkbakad sejfilé med vitvinssås, kokt potatis & grönsaker
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

Torsdag
– Schnitzel med persiljesmör, rödvinssky, stekt potatis & haricots verts
– Mustig köttsoppa på högrev, hembakt bröd
– GI-sallad med salami

Fredag
– Fredagslyx: Ädelostgratinerad fläskfilé med stekt kulpotatis, sås och bacon-/ purjolöksstekta haricots verts, chokladcreme med vispgrädde
– Santa Fe-sallad med kyckling & het röra