Måndag
– Ugnsgratinerad falukorv med hemlagat potatismos och senapscreme
– Tagliatelle med kyckling i italienska delikatesser
– GI-sallad med räkor

Tisdag
– Hemlagad kalops med kokt potatis, kokta morötter och rödbetor
– Smörstekt rödspättafilé med dansk remouladsås, kokt potatis och grönsaker
– Pastasallad med kyckling

Onsdag
– Tjocka revben med gräddsås, kokt potatis, rödkål och äppelmos
– Paella med kyckling och skaldjur, kall örtsås
– Tacosallad

Torsdag
– Grekisk nötfärsbiff med stekt klyftpotatis, smörfrästa grönsaker & tzatziki
– Fisk- & skaldjurssoppa med hembakt bröd
– Ost- & skinksallad med mimosa

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med krämig dragonsås, örtstekt potatis och haricots verts, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Sallad med grillad kyckling & coleslaw