Måndag
– Stekt lunchkorv med gurkmajonnäs och hemlagat potatismos, senap
– Shepherd’s Pie; lammfärsragu under täcke av potatismos, lingonsylt
– Pastasallad med kyckling

Tisdag
– Flygande Jakob med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Dillkött (kalvfrikassé) med kokt potatis och smörslungade morötter, rödbetor
– Salamisallad med brie & frukt

Onsdag
– Italiensk biff (soltorkade tomater, mozzarella, örter) med pasta penne, mustig tomatsås & grönsaker
– Salsa verde-bakad sejfilé med kokt potatis, chili-/saffrancreme & grönsaker
– Tacosallad

Torsdag
– Schnitzel med svampsås, stekt potatis och haricots verts
– Gulaschsoppa med gräddfil och hembakt bröd
– GI-sallad med kyckling

Fredag
– Fredagslyx: Grilltallrik med kycklingfilé, fläskkarré, kassler & chorizo, stekt potatis, chilistekt majs, BBQ-sås & aioli, Hallonpannacotta
– Räksallad