Måndag
– Pannbiff med pilsnersky, kokt potatis, grönsaker, rostad lök & saltgurka
– Stekt lunchkorv med gurkmajonnäs och hemlagat potatismos, senap
– Pastasallad med skinka

Tisdag
– Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk, lingonsylt
– Het thaigryta (kyckling, röd curry, kokosmjölk & grönsaker) med ris & kokt broccoli
– GI-sallad med räkor

Onsdag
– Slottsstek med kokt potatis, sås och grönsaker, gelé & inlagd gurka
– Smörstekt flundrafilé med tartarsås, kokt potatis & grönsaker
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

Torsdag
– Schnitzel med persiljesmör, rödvinssky, stekt potatis & haricots verts
– Konjakspetsad räksoppa med hembakt bröd
– Grekisk sallad med fetaost & oliver

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med krämig pepparsås, bacon- & purjolöksstekt potatis och tomathalva, Gotländsk saffranspannkaka med sylt & vispgrädde
– Tonfisksallad