Måndag
– Stekt strömming med hemlagat potatismos och gröna ärtor, lingonsylt
– Tagliatelle med kyckling i italienska delikatesser
– Räksallad

Tisdag
– Grönpepparbiff med konjaksås, kokt potatis & grönsaker, lingonsylt
– Flygande Jakob med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Lasagne
– Isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor och senap
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Schnitzel med persiljesmör, rödvinssky, stekt potatis & grönsaker
– Bouillabaisse med saffransaioli och hembakt bröd
– Vegetarisk sallad med brie, frukt, quinoa & bönröra

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med chilibearnaise, stekt potatis & haricots verts, Peach Melba-paj med vispgrädde
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)