Måndag
– Korv stroganoff med ris & gröna ärtor
– Kycklingfilé med gräddsås, hemlagat potatismos, grönsaker & lingonsylt
– Räksallad

Tisdag
– Tagliatelle med kyckling i italienska delikatesser
– Havets wallenbergare med örtagårdssås, kokt potatis & grönsaker
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Stekt ungnötslever m kokt potatis, sås, äppel-/rödlökskompott, kapris & bacon
– Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, kokt potatis, grönsaker och inlagd gurka
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Grekisk nötfärsbiff med klyftpotatis, smörfrästa grönsaker & tzatziki
– Kantarellsoppa med hembakt bröd
– Tonfisksallad

Fredag
– Kycklingfilé med choronsås, rostade rotsaker och smörstekta champinjoner, Hallonpannacotta
– Grekisk sallad med fetaost & oliver