Måndag
– Stekt strömming med hemlagat potatismos, gröna ärtor och lingonsylt
– Tagliatelle med kyckling i italienska delikatesser
– Pastasallad med skinka

Tisdag
– Pannbiff med lök, kokt potatis, sås och grönsaker, lingonsylt
– Rimmad oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis och grönsaker
– GI-sallad med tonfisk

Onsdag
– Stekt isterband m. persiljestuvad potatis, smörslungade morötter & rödbetor
– Ugnsbakad kotlettrad med äpplen, stekt potatis, sås & grönsaker
– Caesarsallad med kyckling och bacon

Torsdag
– Schnitzel med svampsås, stekt potatis och grönsaker
– Bouillabaisse med saffransaioli och hembakt bröd
– Grekisk sallad med fetaost & oliver

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med örtsmör, rödvinssås, potatisgratäng och haricots verts, Apelsinpannacotta med chokladsås
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)