Måndag
– Köttfärslimpa med portersås, kokt potatis, grönsaker & gelé
– Korv stroganoff med ris & gröna ärtor
– Coleslawsallad med räkor

Tisdag
– Helstekt kotlettrad med whiskysås, stekt potatis & grönsaker
– Flygande Jakob med ris och grönsaker (jordnötter separat)
– Grekisk sallad med fetaost & oliver

Onsdag
– Lasagne
– Havets wallenbergare med örtagårdssås, kokt potatis & grönsaker
– Tacosallad

Torsdag
– Nötfärsbiff med BBQ-sås, aioli, stekt klyftpotatis & grönsaker
– Svampsoppa smaksatt med sherry, hembakt bröd
– Pastasallad med salami

Fredag
– Fredagslyx: Ädelostgratinerad fläskfilé med purjolöksstekt potatis, sås och haricots verts, Vaniljpannacotta med bärkompott
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)