Måndag
– Hemlagad kålpudding med gräddsås och kokt potatis, lingonsylt
– Fransk kycklinggryta med stekt potatis och haricots verts
– Coleslawsallad med salami

Tisdag
– Stekt isterband med dillstuvad potatis och smörslungade morötter, rödbetor och senap
– Flygande Jakob med ris och grönsaker (jordnötter separat)
– GI-sallad med fetaost

Onsdag
– Smörstekt panerad rödtungafilé med remouladsås, kokt potatis och grönsaker
– Pasta al forno – pastagratäng med köttfärssås (nötfärs), mozzarella m. m.
– Tacosallad

Torsdag
– Wallenbergare med hemlagat potatismos, sås, gröna ärtor & lingonsylt
– Spenatsoppa med ägghalvor och prinskorv, hembakt bröd
– Caesarsallad med räkor

Fredag
– Fredagslyx: Grilltallrik med kycklingfilé, karré, kassler och chorizo, chilistekt majs, BBQ-sås & aioli, Hembakt blåbärspaj med marängtäcke, vispgrädde
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)