Måndag
– Korv stroganoff med ris & gröna ärtor
– Kyckling i viltsås med stekt potatis, grönsaker och gelé
– Caesarsallad med räkor

Tisdag
– Spaghetti Modo Nostro med tomat, nötfärs, gorgonzola, grädde, champinjoner och piri-piri
– Bruna bönor med stekt fläsk och stekt potatis
– GI-sallad med tonfisk

Onsdag
– Chilistark biffgryta med mörk choklad, ris & kokt broccoli
– Smörstekt barramundifilé (abborre från Nya Zeeland!) med citronhollandaise, kokt potatis & grönsaker
– Tacosallad

Torsdag
– Pannbiff med kantarellsås, hemlagat potatismos & grönsaker, lingonsylt
– Rostad kålrotssoppa med knaperstekt bacon & persilja, hembakt bröd
– Räksallad

Fredag
– Fredagslyx: Parmesanpanerad kycklingfilé med limeaioli, örtstekt klyftpotatis och haricots verts, Hembakt jordgubbspaj med vaniljsås
– Salamisallad med brie & frukt