Måndag
– Kyckling, ris & curry, gröna ärtor
– Klassisk köttfärslimpa med hemlagat potatismos, sås och grönsaker, lingonsylt
– GI-sallad med tonfisk

Tisdag
– Havets wallenbergare med örtagårdssås, kokt potatis och grönsaker
– Kycklinggratäng med tomat, basilika och dijon, ris & grönsaker
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, kokt potatis, grönsaker och inlagd gurka
– Pappardelle med strimlad biff i krämig tryffelsås, grönsaker
– Caesarsallad med kyckling

Torsdag
– Grekisk nötfärsbiff med stekt klyftpotatis, tzatziki och smörfrästa grönsaker
– Bouillabaisse med saffransaioli och hembakt bröd
– Räksallad

Fredag
– Fredagslyx: Chipotleglaserad fläskfilé med stekta potatisslantar, BBQ-sås, chilimajs och mangosalsa, Limepannacotta
– Coleslawsallad med kyckling