Måndag
– Räkbakad sejfilé med kokt potatis och grönsaker
– Kyckling Tikka Masala med ris, grönsaker och raita (kall myntasås)
– Salamisallad med brie & frukt

Tisdag
– Lasagne
– Isterband med dillstuvad potatis, smörslungade morötter, rödbetor och senap
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

Onsdag
– Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
– Pasta carbonara (rå äggula separat)
– Tacosallad

Torsdag
– Pannbiff med lök, kokt potatis, sås och grönsaker, lingonsylt
– Tomatsoppa med hembakt pizzabulle
– Pastasallad med kyckling

Fredag
– Fredagslyx: Fläskfilé Charlemagne – helstekt fläskfilé med champinjonstuvning & bearnaisesås, stekt potatis och haricots verts, Hembakt ananaspaj med vispgrädde
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver