Måndag
– Ugnsgratinerad falukorv med hemlagat potatismos och kall senapscreme
– Kycklinggratäng med sambal oelek och mangochutney, ris och kokt broccoli
– Räksallad

Tisdag
– Spaghetti bolognese
– Sprödbakad torskfilé med tartarsås, kokt potatis och grönsaker
– Coleslawsallad med salami

Onsdag
– Dansk fläskstek med kokt potatis, gräddsås, rödkål och äppelmos
– Nudelwok med strimlad biff och grönsaker, soja-/chilisås
– Caesarsallad med kyckling och bacon

Torsdag
– Schnitzel med kantarellsås, stekt potatis och grönsaker
– Gulaschsoppa med gräddfil och hembakt bröd
– GI-sallad med fetaost

Fredag
– Fredagslyx: Ostfylld kycklingfilé med rödvinssås, potatisgratäng och haricots verts, Hembakt Polly-kladdkaka med vispgrädde
– Tonfisksallad