Måndag
– Stekt lunchkorv med gurkmajonnäs, hemlagat potatismos och senap
– Pasta carbonara (rå äggula separat)
– Veg*: Pasta med krämig pesto och stekt halloumi
– Räksallad

Tisdag
– Flygande Jakob med ris och grönsaker (jordnötter separat)
– Rimmad oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis och grönsaker
– Veg*: Majs- & bönbiffar m. pepparrotssås, kokt potatis & grönsaker
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Portergryta med stekt potatis, kokt broccoli och gelé
– Fiskgratäng med skaldjurssås, hemlagat potatismos och grönsaker
– Veg*: Ugnspannkaka med fetaost och soltorkade tomater
– Tacosallad

Torsdag
– Schnitzel med rödvinssås och kryddsmör, stekt potatis och grönsaker
– Veg*: Sötpotatissoppa med curry och lime, hembakt bröd

– GI-sallad med tonfisk

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, balsamicosås och haricots verts, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Vego-lyx*: Bön- & spenatbiff med solrosfrön och halloumi, potatisgratäng, balsamicosås och haricots verts, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Coleslawsallad med kyckling

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg