Måndag
– Hemlagad kålpudding med gräddsås, kokt potatis & lingonsylt
– Ugnsgratinerad falukorv m hemlagat potatismos, tomatsalsa, senap
– Veg*: Vegetarisk kålpudding med kokt potatis & lingonsylt
– Tonfisksallad

Tisdag
– Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk, lingonsylt
– Het thaigryta (kyckling, kokosmjölk, röd curry…) med ris & broccoli
– Veg*: Hemlagade raggmunkar, lökfrästa kantareller & lingonsylt
– Vegetarisk sallad med brie, frukt & quinoa

Onsdag
– Dansk fläskstek med kokt potatis, gräddsås, rödkål och äppelmos
– Tagliatelle med räkor och sparris i krämig hummersås
– Veg*: Tagliatelle m paprika & champinjoner i krämig gorgonzolasås
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Wallenbergare med hemlagat potatismos, sås, gröna ärtor & lingonsylt
– Veg*: Tomatsoppa med hembakt pizzabulle

– Pastasallad med kyckling

Fredag
– Fredagslyx: Örtstekt kycklingfilé med rostad vitlökssås, smörfrästa champinjoner & grönsaker, Hembakt äppelpaj m vaniljsås
– Vego-lyx*: Örtstekt halloumi med rostad vitlökssås, smörfrästa champinjoner & grönsaker, Hembakt äppelpaj m vaniljsås
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg