Måndag
– Spaghetti bolognese
– Stekt lunchkorv med skagenröra och hemlagat potatismos, senap
– Veg*: Spaghetti med paprika och champinjoner i krämig ädelostsås
– GI-sallad med fetaost

Tisdag
– Kycklinggratäng med västerbottensost och bacon, ris & grönsaker
– Havets wallenbergare med örtagårdssås, kokt potatis & grönsaker
– Veg*: Morotsbiff med örtagårdssås, kokt potatis & grönsaker
– Pastasallad med kyckling

Onsdag
– Fläskfilégryta provencale med stekt potatis och grönsaker
– Nudelwok med kyckling och grönsaker, soja-/chilisås
– Veg*: Nudelwok med halloumi och grönsaker, soja-/chilisås
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Pannbiff med lök, hemlagat potatismos, sås och grönsaker, lingonsylt

– Nötfärsbiff med lök, hemlagat potatismos, sås och grönsaker, lingonsylt
– Veg*: Avokado-/sparrissoppa med hembakt bröd
– Coleslawsallad med salami

Fredag
– Fredagslyx: Kycklingschnitzel med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Björnbärspaj med vaniljsås
– Vego-lyx*: Zucchinifritters med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Björnbärspaj med vaniljsås

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg