Måndag
– Korv stroganoff med ris och gröna ärtor
– Cottage pie (potatismos-gratinerad köttfärssås med grönsaker), lingonsylt
– Veg*: Cottage pie på vegofärs, lingonsylt
– Pastasallad med kyckling

Tisdag
– Tagliatelle med kyckling i krämig grönpepparsås, kokt broccoli
– Bruna bönor med stekt fläsk och stekt potatis
– Veg*: Bruna bönor med stekt panerad aubergine och stekt potatis
– GI-sallad med räkor

Onsdag
– Smörstekt alaska pollock med dillhollandaise, kokt potatis & grönsaker
– Kycklingfilé med chilihet limesås, stekt potatis och haricots verts
– Veg*: Stekt halloumi med chilihet limesås, stekt potatis och haricots verts
– Coleslawsallad med salami

Torsdag
– Pannbiff med krämig dragonsås, stekt potatis och grönsaker

– Veg*: Champinjonsoppa smaksatt med sherry, hembakt bröd
– Kycklingsallad med bacon

Fredag
– Stängt – Glad Midsommar!

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg