Måndag
– Stekt strömming med hemlagat potatismos, gröna ärtor & lingonsylt
– Pasta carbonara (rå äggula separat)
– Veg*: Krämig pasta med soltorkade tomater, rosmarin, champinjoner och fetaost
– GI-sallad med tonfisk

Tisdag
– Stekt isterband med dillstuvad potatis, morötter, rödbetor & senap
– Flygande Jakob med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Veg*: Flygande halloumi med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

Onsdag
– Rimmad oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis & grönsaker
– Lasagne
– Veg*: Vegetarisk lasagne m. soltorkade tomater, spenat & chèvre
– Caesarsallad med kyckling och bacon

Torsdag
– Schnitzel med klassiska tillbehör, stekt potatis, sås & grönsaker

– Veg*: Sötpotatissoppa med curry och lime, hembakt bröd
– Räksallad

Fredag
– Fredagslyx: Grilltallrik med kycklingfilé, karré, kassler & chorizo, stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Rabarberkräm med gräddmjölk
– Vego-lyx*: Grillost, tomathalva & smörstekt svamp med stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Rabarberkräm med gräddmjölk

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg