Måndag
– Hemlagad kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
– Tagliatelle med räkor och sparris i krämig hummersås, grönsaker
– Veg*: Tagliatelle med paprikapesto, knaperstekt tofu och spenat
– GI-sallad med kyckling

Tisdag
– Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk, lingonsylt
– Het thaigryta (kyckling, röd curry, kokosmjölk, grönsaker) med ris och kokt broccoli
– Veg*: Het thaigryta (halloumi, röd curry, kokosmjölk, grönsaker) med ris och kokt broccoli
– Coleslawsallad med salami

Onsdag
– Smörstekt panerad flundrafilé m remouladsås, kokt potatis, grönsaker
– Portergryta med stekt potatis, grönsaker och svartvinbärsgelé
– Veg*: Marockansk gryta med linser och sötpotatis, ris
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

Torsdag
– Jägarbiff med svampsås, hemlagat potatismos & grönsaker, lingonsylt

– Veg*: Ängamat (krämig primörsoppa) med hembakt bröd
– Tonfisksallad

Fredag
– Fredagslyx: Örtstekt kycklingfilé med rostad vitlökssås, smörfrästa champinjoner & grönsaker, Vaniljpannacotta
– Vego-lyx*: Örtstekt halloumi med rostad vitlökssås, smörfrästa champinjoner & grönsaker, Vaniljpannacotta

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg