Måndag
– Pasta Modo Nostro med tomat, nötfärs, gorgonzola, grädde, champinjoner & piri-piri
– Stekt chorizo med skagenröra och hemlagat potatismos, senap
– Veg*: Pasta, ädelostsås med champinjoner och paprika, broccoli
– GI-sallad med kyckling

Tisdag
– Flygande Jakob med ris och grönsaker (jordnötter separat)
– Hemlagad kalops med kokt potatis och morötter, rödbetor
– Veg*: Flygande halloumi med ris och grönsaker (jordnötter separat)
– Salamisallad med brie & frukt

Onsdag
– Helstekt karré med gammaldags gräddsås, kokt potatis och grönsaker, inlagd gurka
– Sprödbakad alaska pollock m citronmajonnäs, kokt potatis & grönsaker
– Veg*: Broccolibiffar med citronmajonnäs, kokt potatis & grönsaker
– Tacosallad

Torsdag
– Wallenbergare med hemlagat potatismos, sås & grönsaker, lingonsylt

– Veg*: Krämig tomatsoppa med hembakt pizzabulle
– Coleslawsallad med kyckling

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med chilibearnaise, purjolöksstekt potatis & smörfrästa grönsaker, Vaniljpannacotta med blåbär
– Vego-lyx*: Stekt grillost med chilibearnaise, purjolöksstekt potatis & smörfrästa grönsaker, Vaniljpannacotta med blåbär

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg