Måndag
– Stekt lunchkorv med gurkmajonnäs, hemlagat potatismos & senap
– Tagliatelle med kyckling i italienska delikatesser
– Veg*: Tagliatelle med krämig tomatsås och svamp
– GI-sallad med salami

Tisdag
– Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk, lingonsylt
– Het thaigryta (kyckling, kokosmjölk, röd curry, grönsaker) med ris och kokt broccoli
– Veg*: Hemlagade raggmunkar med lökfräst svamp, lingonsylt
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

Onsdag
– Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
– Havets wallenbergare med örtagårdssås, kokt potatis & grönsaker
– Veg*: Rotsakspytt med chévre, rödbetor
– Tacosallad

Torsdag
– Pannbiff med lök, kokt potatis, sås och grönsaker, lingonsylt

– Spenatsoppa med ägg och prinskorv, hembakt bröd
– Veg*: Spenatsoppa med ägg och hembakt bröd
– Coleslawsallad med kyckling

Fredag
– Fredagslyx: Örtstekt kycklingfilé med rostad vitlökssås, smörfrästa champinjoner & grönsaker, Limepannacotta
– Vego-lyx*: Örtstekt grillost med rostad vitlökssås, smörfrästa champinjoner & grönsaker, Limepannacotta
– Tonfisksallad

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg