Måndag
– Helstekt fläskkarré med gräddsås, hemlagat potatismos, grönsaker & lingonsylt
– Pasta carbonara (rå äggula separat)
– Veg*: Spaghetti med krämig champinjonsås & parmesan
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

Tisdag
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis & smörslungade morötter
– Kycklinggratäng m. sambal oelek & mangochutney, ris & kokt broccoli
– Veg*: Morotsbiff med löksås, kokt potatis & smörslungade morötter
– Pastasallad med räkor

Onsdag
– Vitvinspocherad sejryggfilé m. dillhollandaise, kokt potatis & grönsaker
– Portergryta med stekt potatis, grönsaker & gelé
– Veg*: Vegetarisk portergryta m tofu, stekt potatis, grönsaker & gelé
– Caesarsallad med kyckling och bacon

Torsdag
– Nötfärsbiff med enbärssås, kokt potatis, grönsaker & färsk inlagd gurka

– Veg*: Chilihet majssoppa med hembakt bröd
– Salamisallad med brie & frukt

Fredag
– Fredagslyx: Fläskfilé Charlemagne – gratinerad med champinjonstuvning, bearnaiseås, stekta potatisslantar och haricots verts, Hembakt kladdkaka med grädde
– Vego-lyx*: Halloumi Charlemagne – halloumi med champinjonstuvning, bearnaiseås, stekta potatisslantar och haricots verts, Hembakt kladdkaka med grädde
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg