Måndag
– Stekt isterband med dillstuvad potatis & smörslungade morötter
– Spaghetti bolognese
– Veg*: Spaghetti med zucchini & halloumi i krämig tomatsås
– GI-sallad med räkor

Tisdag
– Rimmad oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis & grönsaker
– Kyckling Tikka Masala med ris & kokt broccoli
– Veg*: Tofu Tikka Masala med ris & kokt broccoli
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, kokt potatis, grönsaker och äppelmos
– Räkbakad alaska pollock med kokt potatis och grönsaker
– Veg*: Rostad sötpotatis med fetaost, kikärtor & chilimajonnäs
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Schnitzel med rödvinssås och örtsmör, stekt potatis och haricots verts

– Krämig fisk- och skaldjurssoppa med hembakt bröd
– Veg*: Vego-schnitzel med rödvinssås & örtsmör, stekt potatis och haricots verts
– Coleslawsallad med fetaost

Fredag
– Fredagslyx: Ädelostgratinerad fläskfilé med stekt potatis, sås och baconfrästa bönor, Kanelbullekladdkaka m grädde
– Vego-lyx*: Rödbetsbiff med ädelostsås, stekt potatis och smörfrästa grönsaker, Kanelbullekladdkaka m grädde
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg