Måndag
– Korv stroganoff med ris och gröna ärtor
– Klassisk köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och grönsaker, lingonsylt
– Vegetarisk sallad med brie, frukt & quinoa

Tisdag
– Flygande Jakob med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Stekt ungnötslever med kokt potatis, sås, knaperstekt bacon, kapris och äppel-/rödlökskompott
– Veg*: Flygande halloumi med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Pastasallad med tonfisk

Onsdag
– Smörstekt panerad flundrafilé med dansk remouladsås, kokt potatis & grönsaker
– Tagliatelle med krämig kasslergratäng
– Veg*: Krämig pasta med grillost & tomat
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Schnitzel med klassiska tillbehör, stekt potatis, sås & grönsaker

– Gulaschsoppa med gräddfil & hembakt bröd
– GI-sallad med räkor

Fredag
– Fredagslyx: Örtstekt kycklingfilé med bearnaisesås, purjolöksstekt potatis & rostade rotsaker, Päronpaj med vispgrädde
– Vego-lyx*: Morotsbiff med bearnaisesås, purjolöksstekt potatis och rostade rotsaker, Päronpaj med vispgrädde
– Coleslawsallad med salami

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg