Måndag
– Ugnsgratinerad falukorv med hemlagat potatismos och senap
– Pasta Modo Nostro med tomat, nötfärs, gorgonzola, grädde, champinjoner & piri-piri
– Veg*: Spaghetti med champinjoner och grönsaker i gorgonzolasås
– Räksallad

Tisdag
– Bruna bönor med stekt fläsk och stekt potatis
– Stekt kycklingfilé med chilihet limesås, stekt potatis och haricots verts
– Veg*: Stekt halloumi m chilihet limesås, stekt potatis & haricots verts
– Coleslawsallad med salami

Onsdag
– Kreolsk fläskfilégryta med ris och grönsaker
– Sprödbakad sejryggfilé med citron- & dillhollandaise, kokt potatis och grönsaker
– Tacosallad

Torsdag
– Wallenbergare med hemlagat potatismos, sås & grönsaker, lingonsylt

– Konjakspetsad räksoppa med hembakt bröd
– Pastasallad med kyckling

Fredag
– Fredagslyx: Grilltallrik med fläskfilé, kycklingfilé, karré och chorizo, stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Vego-lyx*: Grillost & zucchinifritters med stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg