Måndag
– Pasta carbonara (rå äggula separat)
– Ört- & balsamicobakad kycklingfilé med hemlagat potatismos, sås & grönsaker
– GI-sallad med tonfisk

Tisdag
– Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk & lingonsylt
– Het thaigryta (kyckling, röd curry, kokosmjölk etc.) med ris & broccoli
– Veg*: Hemlagade raggmunkar med chèvre och smörstekt svamp
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Dansk fläskstek med gräddsås, kokt potatis, rödkål, brysselkål & äppelmos
– Fiskgratäng med räkor och sparris i vitvinssås, hemlagat potatismos och grönsaker
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Pannbiff med lök, kokt potatis, sås & grönsaker, lingonsylt

– Veg*: Krämig champinjonsoppa smaksatt med sherry, hembakt bröd
– Coleslawsallad med fetasost

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med bourbonsås, bacon- & purjolöksstekta potatisslantar och haricots verts, Vaniljpannacotta med bär
– Vego-lyx*: Pankopanerad halloumi med bourbonsås, purjolöksstekta potatisslantar och haricots verts, Vaniljpannacotta med bär
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg