Måndag
– Ugnsgratinerad falukorv med bostongurka och tomat, hemlagat potatismos och senap
– Kycklingfilé med provencalsk sås, stekt potatis och grönsaker
– Pastasallad med fetaost

Tisdag
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och smörslungade morötter
– Spaghetti bolognese
– GI-sallad med tonfisk

Onsdag
– Boeuf bourguignon med pilaffris och grönsaker
– Sprödbakad alaska pollock med hummersås, kokt potatis & grönsaker
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Nötfärsbiff med krämig dragonsås, stekt potatis & grönsaker, lingonsylt

– Veg*: Pumpasoppa med hembakt bröd
– Coleslawsallad med salami

Fredag
– Fredagslyx: Stekt kycklingfilé med rostad vitlökssås, stekta potatisslantar och haricots verts, Lime-pannacotta
– Vego-lyx*: Halloumibiffar med rostad vitlökssås, stekta potatisslantar och haricots verts, Lime-pannacotta
– Räksallad

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg