Måndag
– Ugnsgratinerad falukorv med hemlagat potatismos och senap
– Chili con carne med ris
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

Tisdag
– Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt
– Kassler i ugn med krämiga grönsaker, ris & kokt broccoli
– Veg*: Hemlagade raggmunkar med chèvre och smörfräst svamp
– GI-sallad med räkor

Onsdag
– Pasta Modo Nostro med tomat, nötfärs, gorgonzola, grädde, champinjoner & piri-piri
– Fiskgratäng med räkor och sparris i vitvinssås, hemlagat potatismos & grönsaker
– Tacosallad

Torsdag
– Pannbiff med krämig dragonsås, stekt potatis och grönsaker
– Gulaschsoppa med gräddfil & hembakt bröd
– Coleslawsallad med kyckling

Fredag
– Fredagslyx: Glöggmarinerad kycklingfilé med potatisgratäng, rödvinssås och haricots verts, Ris a la Malta
– Vego-lyx*: Glöggmarinerad halloumi med potatisgratäng, rödvinssås och haricots verts, Ris a la Malta
– Salamisallad med brie & frukt

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg