Måndag
Hemlagad kålpudding med gräddsås, kokt potatis & lingonsylt
Kyckling, ris & curry, gröna ärtor
GI-sallad med tonfisk

Tisdag
Bruna bönor med stekt fläsk och stekt potatis
Smörstekt panerad flundrafilé med dansk remouladsås, kokt potatis och grönsaker
Pastasallad med kyckling

Onsdag
Tagliatelle med fläskfilé och grönsaker i gorgonzolasås, kokt broccoli
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Veg*: Vegetarisk rotsakspytt med chèvre, stekt ägg och rödbetor
Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
Grekisk nötfärsbiff med klyftpotatis, tzatziki och smörfrästa grönsaker
Gulaschsoppa med gräddfil & hembakt bröd
Coleslawsallad med salami

Fredag
– Fredagslyx: Marinerad helstekt fläskfilé med krämig dragonsås, potatisgratäng och haricots verts, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Vego-lyx*: Stekt halloumi med krämig dragonsås, potatisgratäng och haricots verts, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
Räksallad

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg