Måndag
– Stekt lunchkorv med gurkmajonnäs, hemlagat potatismos & senap
– Kycklinggratäng med sambal oelek & mangochutney, ris & grönsaker

– Tonfisksallad

Tisdag
– Honungsmarinerad fläskkarré med stekt potatis, sås & grönsaker
– Lasagne
– Veg*: Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater, spenat och chèvre
– GI-sallad med räkor

Onsdag
– Portergryta med stekt potatis, kokt brocoli och gelé
– Havets wallenbergare med örtagårdssås, kokt potatis & grönsaker
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Jägarbiff m. svampsås, hemlagat potatismos & grönsaker, lingonsylt
– Veg*: Krämig tomatsoppa med hembakt pizzabulle
– Salamisallad med brie & frukt

Fredag
– Fredagslyx: Örtstekt kycklingfilé med rostad vitlökssås, stekt potatis och haricots verts, Hembakt äppelpaj med vaniljsås
– Vegolyx*: Morots-/halloumibiff med rostad vitlökssås, stekt potatis och haricots verts, Hembakt äppelpaj med vaniljsås
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg