Måndag
– Chili con carne med ris
– Kycklingfilé m chilihet limesås, hemlagat potatismos & haricots verts

– Räksallad

Tisdag
– Bruna bönor med stekt fläsk och stekt potatis
– Flygande Jakob med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Veg*: Flygande Halloumi med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Sprödbakad torskfilé med dillhollandaise, kokt potatis & grönsaker
– Pasta Modo Nostro med tomat, nötfärs, gorgonzola, grädde, champinjoner & piri-piri
– Veg*: Pasta med svamp och grönsaker i gorgonzolasås
– Tacosallad

Torsdag
– Schnitzel med rödvinssås och örtsmör, stekt potatis och grönsaker
– Spenatsoppa med ägghalvor och prinskorv, hembakt bröd
– Veg*: Spenatsoppa med ägghalvor och hembakt bröd
– GI-sallad med tonfisk

Fredag
– Fredagslyx: Grilltallrik med fläskfilé, kycklingfilé, karré & chorizo, stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Vegolyx*: Halloumi med stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Hembakt kladdkaka med vispgrädde
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg