Måndag
– Baconlindad köttfärslimpa med svampsås, hemlagat potatismos och grönsaker, lingonsylt
– Krämig pasta pesto med vitlöksstekt kyckling

– GI-sallad med räkor

Tisdag
– Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk, lingonsylt
– Het thaigryta (kyckling, röd curry, kokosmjölk, grönsaker) med ris & kokt broccoli
– Veg*: Hemlagade raggmunkar, smörstekt svamp & chèvre, lingonsylt
– Tonfisksallad

Onsdag
– Fiskgratäng med räkor och sparris i vitvinssås, hemlagat potatismos & grönsaker
– Kreolsk fläskfilégryta med ris & haricots verts
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Grekisk nötfärsbiff med klyftpotatis, tzatziki & smörfrästa grönsaker
– Veg*: Champinjonsoppa smaksatt med sherry, hembakt bröd
– Pastasallad med kyckling

Fredag
– Fredagslyx: Kycklingschnitzel med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Vaniljpannacotta med blåbär
– Vegolyx*: Pankopanerad halloumi med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Vaniljpannacotta med blåbär
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg