Måndag
– Nötfärslimpa med skogssvampsås, hemlagat potatismos och grönsaker, lingonsylt
– Pasta carbonara (rå äggula separat)

– Räksallad

Tisdag
– Stekt isterband med dillstuvad potatis och smörslungade morötter, rödbetor
– Stekt kycklingfilé med provencalsk sås, stekt potatis & haricots verts
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

Onsdag
– Sprödbakad torskfilé med citron- & dillmajonnäs, kokt potatis och grönsaker
– Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
– Veg*: Vegetarisk rotsakspytt med chèvre, stekt ägg och rödbetor
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Wallenbergare med hemlagat potatismos, sås & gröna ärtor, lingonsylt
– Veg*: Grön sparris-soppa med hembakt bröd
– GI-sallad med tonfisk

Fredag
– Helstekt fläskfilé med rödvinssås, potatisgratäng och haricots verts, Hembakt jordgubbspaj med vaniljsås
– Stekt halloumi med rödvinssås, potatisgratäng och haricots verts, Hembakt jordgubbspaj med vaniljsås
– Coleslawsallad med kyckling

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg