Måndag
– Hemlagad kålpudding med gräddsås och kokt potatis, lingonsylt
– Pasta carbonara (rå äggula separat)
– Veg*: Vegocarbonara med svamp (rå äggula separat)
– Räksallad

Tisdag
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och smörslungade morötter
– Smörstekt panerad flundrafilé med remouladsås, kokt potatis och grönsaker
– Pastasallad med fetaost

Onsdag
– Helstekt karré med gammaldags gräddsås, kokt potatis, grönsaker och färsk inlagd gurka
– Kyckling Tikka Masala med raita (kall myntasås), ris & kokt broccoli
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Pannbiff med lök, kokt potatis, sås & grönsaker, lingonsylt
– Bouillabaisse med saffransaioli och hembakt bröd
– GI-sallad med salami

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med rödvinssås, potatisgratäng och haricots verts, Vaniljpannacotta med blåbär
– Vegolyx: Zucchinifritter & stekt halloumi med rödvinssås, potatisgratäng och haricots verts, Vaniljpannacotta med blåbär
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg