Måndag
– Stekt lunchkorv med gurkmajonnäs, hemlagat potatismos & senap
– Kycklinggratäng med sambal oelek & mangochutney, ris & grönsaker

– Räksallad

Tisdag
– Honungsmarinerad fläskkarré med stekt potatis, sås & grönsaker
– Lasagne
– Veg*: Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater, spenat och chèvre
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Portergryta med stekt potatis, kokt brocoli och gelé
– Havets wallenbergare med örtagårdssås, kokt potatis & grönsaker
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Nötfärsbiff med kantarellsås, stekt potatis och grönsaker, lingonsylt
– Veg*: Krämig tomatsoppa med hembakt pizzabulle
– GI-sallad med tonfisk

Fredag
– Fredagslyx: Ädelostgratinerad fläskfilé med stekt potatis, sås och baconfrästa bönor, Chokladkräm med vispgrädde
– Vegolyx*: Rödbetsbiff med ädelostsås, stekt potatis och smörfrästa grönsaker, Chokladkräm med vispgrädde
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg