Måndag
– Klassisk köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis, rotsaker och färsk inlagd gurka
– Fläskfilégryta provencale med stekt potatis, grönsaker och gelé

– Pastasallad med räkor

Tisdag
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och smörslungade morötter
– Smörstekt panerad flundrafilé med remouladsås, kokt potatis och grönsaker
– GI-sallad med kyckling

Onsdag
– Hemlagad kalops med kokt potatis och kokta morötter, rödbetor
– Pasta Modo Nostro med tomat, nötfärs, gorgonzola, grädde, champinjoner & piri-piri
– Tacosallad

Torsdag
– Schnitzel med klassiska tillbehör, stekt potatis, sås och gröna ärtor
– Veg*: Krämig majssoppa med hembakt bröd
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

Fredag
– Fredagslyx: Ostfylld kycklingfilé med potatisgratäng, rödvinssås och haricots verts, Hallonpannacotta
– Vegolyx*: Stekt halloumi med potatisgratäng, rödvinssås och haricots verts, Veg. Hallonpannacotta
– Salamisallad med brie & frukt

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg