Måndag
– Stekt kycklingfilé med provencalsk sås, stekt potatis & haricots verts
– Stekt isterband med dillstuvad potatis och smörslungade morötter, rödbetor & senap

– Tonfisksallad

Tisdag
– Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt
– Het thaigryta (kyckling, röd curry, kokosmjölk, grönsaker) med ris & kokt broccoli
– Veg*: Hemlagade raggmunkar med chèvre och smörfräst svamp
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Fläskfilégryta med rosépeppar, ris och grönsaker
– Sprödbakad torskfilé med dill- & citronhollandaise, kokt potatis och grönsaker
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Wallenbergare med hemlagat potatismos, sås & gröna ärtor, lingonsylt
– Veg*: Grön sparris-soppa med hembakt bröd
– GI-sallad med räkor

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé m chilibearnaise, purjolöksstekt potatis, smörstekta champinjoner och grönsaker, Hembakt Peach Melba-paj med vispgrädde
– Vegolyx*: Stekt grillost med chilibearnaise, purjolöksstekt potatis, smörstekt svamp & grönsaker, Hembakt Peach Melba-paj med vispgrädde
– Coleslawsallad med kyckling

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg