Måndag
– Hemlagad kålpudding med gräddsås och kokt potatis, lingonsylt
– Kycklinggratäng med sambal oelek och mangochutney, ris och grönsaker

– Räksallad

Tisdag
– Bruna bönor med stekt fläsk och stekt potatis
– Flygande Jakob med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Veg*: Flygande Halloumi med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Pastasallad med salami

Onsdag
– Räkbakad Alaska Pollock med hemlagat potatismos, sås & grönsaker
– Biff stroganoff med ris och grönsaker
– Tacosallad

Torsdag
– Pannbiff med bacon- & whiskysås, stekt potatis, grönsaker & färsk inlagd gurka
– Konjaksspetsad räksoppa med hembakt bröd
– GI-sallad med tonfisk

Fredag
– Fredagslyx: Kycklingschnitzel med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Hembakt kladdkaka m grädde
– Vegolyx*: Pankopanerad halloumi med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Hembakt kladdkaka m grädde
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg