Måndag
– Klassisk köttfärslimpa med kantarellsås, kokt potatis och rostade rotsaker, lingonsylt
– Stekt lunchkorv med gurkmajonnäs & hemlagat potatismos, senap

– Pastasallad med räkor

Tisdag
– Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk & lingonsylt
– Chilihet biffgryta med mörk choklad, ris & kokt broccoli
– Veg*: Hemlagade raggmunkar med chèvre och smörfräst svamp
– Coleslaw-sallad med salami

Onsdag
– Fiskgratäng med räkor och sparris i vitvinssås, hemlagat potatismos & grönsaker
– Nudelwok med kyckling & grönsaker, soja-/chilisås
– Tacosallad

Torsdag
– Fransk örtbiff med tryffelaioli, hemlagat potatismos & grönsaker
– Krämig laxsoppa med hembakt bröd
– GI-sallad med tonfisk

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med rödvinssås, potatisgratäng och haricots verts, Jordgubbspannacotta
– Vegolyx*: Zucchinifritter & stekt halloumi med rödvinssås, potatisgratäng och haricots verts, Jordgubbspannacotta
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg