Måndag
– Baconlindad köttfärslimpa med svampsås, hemlagat potatismos och grönsaker, lingonsylt
– Pasta carbonara (rå äggula separat)
– Veg*: Vegocarbonara med svamp (rå äggula separat)
– Tonfisksallad

Tisdag
– Rimmad oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis och grönsaker
– Lasagne
– Veg*: Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater, spenat & chèvre
– Pastasallad med kyckling

Onsdag
– Dansk fläskstek med gräddsås, kokt potatis, rödkål, brysselkål & äppelmos
– Smörstekt panerad flundrafilé med remouladsås, kokt potatis och grönsaker
– Tacosallad

Torsdag
– Schnitzel med rödvinssås och örtsmör, stekt potatis och grönsaker
– Veg*: Lyxig blomkålssoppa med tryffelolja & parmesan, hembakt bröd
– GI-sallad med räkor

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé m chilibearnaise, purjolöksstekt potatis, smörstekta champinjoner och grönsaker, Chokladkräm med vispgrädde
– Vegolyx*: Stekt grillost med chilibea, purjolöksstekt potatis, smörstekt svamp & grönsaker, Chokladkräm med vispgrädde
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg