Måndag
– Stekt lunchkorv med skagenröra och hemlagat potatismos, senap
– Spaghetti bolognese

– Coleslawsallad med kyckling

Tisdag
– Kycklinggratäng med sambal oelek och mangochutney, ris och grönsaker
– Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt
– Veg*: Hemlagade raggmunkar med chèvre och smörfräst svamp
– Pastasallad med tonfisk

Onsdag
– Sprödbakad torskfilé med dill- & citronhollandaise, kokt potatis och grönsaker
– Hemlagad kalops med kokt potatis och kokta morötter, rödbetor
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Jägarbiff med svampsås, hemlagat potatismos & grönsaker, lingonsylt
– Bouillabaisse med saffransaioli och hembakt bröd
– GI-sallad med salami

Fredag
– Fredagslyx: Ostfylld kycklingfilé med potatisgratäng, rödvinssås och haricots verts, Limepannacotta
– Vegolyx*: Stekt halloumi med potatisgratäng, rödvinssås och haricots verts, Veg. Limepannacotta
– Räksallad

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg