Måndag
– Kycklingfilé med gräddsås, hemlagat potatismos & grönsaker, lingonsylt
– Stekt isterband med dillstuvad potatis, smörslungade morötter och rödbetor

– Räksallad

Tisdag
– Moussaka med tzatziki
– Stekt ungnötslever med knaperstekt bacon, kapris & äppel-/rödlökskompott, kokt potatis & sås
– GI-sallad med kyckling

Onsdag
– Helstekt karré med provencalsk sås, stekt potatis & grönsaker, gelé
– Tagliatelle med kyckling i italienska delikatesser
– Tacosallad

Torsdag
– Oxjärpar med krämig kantarellsås, hemlagat potatismos, haricots verts och rårörda lingon
– Spenatsoppa med ägghalvor och prinskorv, hembakt bröd
– Veg*: Spenatsoppa med ägghalvor och hembakt bröd
– Caesarsallad med salami

Fredag
– Fredagslyx: Grilltallrik med fläskfilé, kycklingfilé, karré & chorizo, stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Hembakt ananaspaj med grädde
– Vegolyx*: Halloumi med stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Ananaspaj med vispgrädde
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg