Måndag
– Hemlagad kålpudding med gräddsås och kokt potatis, lingonsylt
– Kycklingfilé m chilihet limesås, hemlagat potatismos & haricots verts

– GI-sallad med räkor

Tisdag
– Hemlagat rotmos med rimmad bog, senap
– Flygande Jakob med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Veg*: Flygande Halloumi med ris & grönsaker (jordnötter separat)
– Pastasallad med tonfisk

Onsdag
– Smörstekt panerad flundrafilé med remouladsås, kokt potatis och grönsaker
– Pasta Modo Nostro med tomat, nötfärs, gorgonzola, grädde, champinjoner & piri-piri
– Veg*: Pasta med champinjoner och grönsaker i krämig ädelostsås
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Wallenbergare med hemlagat potatismos, sås & gröna ärtor, lingonsylt
– Konjaksspetsad räksoppa med hembakt bröd
– Salamisallad med brie & frukt

Fredag
– Fredagslyx: Kycklingschnitzel med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Hembakt kladdkaka m grädde
– Vegolyx*: Pankopanerad halloumi med stekt potatis, grönsakssalsa, aioli och fruktig sallad, Hembakt kladdkaka m grädde
– Coleslawsallad med kyckling

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg