Måndag
– Ugnsgratinerad falukorv med hemlagat potatismos, tomatsalsa & senap
– Boeuf bourguignon med pilaffris & haricots verts

– Tonfisksallad

Tisdag
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och smörslungade morötter
– Fiskgratäng med räkor och sparris i vitvinssås, hemlagat potatismos & grönsaker
– Kycklingsallad med bacon (currydressing)

Onsdag
– Portergryta med stekt potatis, kokt brocoli och gelé
– Krämig pasta med fläskfilé, champinjoner & soltorkade tomater
– Veg*: Krämig pasta m. halloumi, champinjoner & soltorkade tomater
– Tacosallad

Torsdag
– Schnitzel med rödvinssås och örtsmör, stekt potatis och grönsaker
– Krämig laxsoppa med hembakt bröd
– Pastasallad med salami

Fredag
– Fredagslyx: Helstekt fläskfilé med chilibearnaise, purjolöksstekt potatis, smörstekta champinjoner och grönsaker, Apelsinpannacotta med chokladsås
– Vegolyx*: Stekt grillost med chilibearnaise, purjolöksstekt potatis, smörstekt svamp & grönsaker, Apelsinpannacotta med chokladsås
– Räksallad

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg