Måndag
– Korv stroganoff med ris & gröna ärtor
– Krämig kycklinggryta med kantareller, stekt potatis och haricots verts, gelé
– Räksallad

Tisdag
– Rimmad oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis och grönsaker
– Lasagne
– Veg*: Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater, spenat och chèvre
– GI-sallad med salami

Onsdag
– Honungsglaserad karré med hemlagat potatismos, sås, grönsaker och äppelmos
– Havets wallenbergare med örtagårdssås, kokt potatis & grönsaker
– Tacosallad

Torsdag
– Pannbiff med bacon- & whiskysås, stekt potatis, grönsaker & färsk inlagd gurka
– Veg*: Krämig tomatsoppa med hembakt pizzabulle
– Pastasallad med kyckling

Fredag
– Fredagslyx: Örtstekt kycklingfilé med rostad vitlökssås, stekt potatis och haricots verts, Chokladkräm med vispgrädde
– Vegolyx*: Morots- / halloumibiff med rostad vitlökssås, stekt potatis och haricots verts, Chokladkräm med vispgrädde
– Tonfisksallad

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg