Måndag
– Stekt lunchkorv med gurkmajonnäs, hemlagat potatismos & senap
– Spaghetti bolognese
– Grekisk sallad med fetaost & kalamataoliver

Tisdag
– Smörstekt panerad flundrafilé med dansk remouladsås, kokt potatis och grönsaker
– Kycklinggratäng med sambal oelek och mangochutney, ris & grönsaker
– Pastasallad med tonfisk

Onsdag
– Boeuf bourguignon med pilaffris & haricots verts
– Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
– Veg*: Vegetarisk rotsakspytt med chèvre, stekt ägg och rödbetor
– Caesarsallad med kyckling & bacon

Torsdag
– Schnitzel med klassiska tillbehör, stekt potatis, sås och gröna ärtor
– Veg*: Krämig majssoppa med hembakt bröd
– Räksallad

Fredag
– Fredagslyx: Grilltallrik med fläskfilé, kycklingfilé, karré & chorizo, stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Limepannacotta
– Vegolyx*: Halloumi med stekt potatis, chilimajs, BBQ-sås & aioli, Limepannacotta
– Coleslawsallad med salami

* Veg = lakto-ovo-vegetariskt, dvs maten kan innehålla mejeriprodukter och ägg